Marjolein Bender
Diepgang en transformatie in coaching
Aanbod

Supervisie

Wat?
Supervisie is een begeleidingstraject met als doel om inzicht te krijgen in de eigen interactie en communicatie. Persoonlijk professioneel leren staat voorop. De inzichten ontstaan geleidelijk, omdat de reflectie ná het gesprek met de supervisor gewoon doorgaat. In de weken voorafgaand aan het volgende gesprek werk je aan kleine observatieopdrachten, en verwerk je deze in een schriftelijk reflectieverslag. Deze beproefde werkwijze maakt supervisie tot een waardevolle vorm van ‘slow learning’.
Als supervisor hecht ik aan de principes van mindfulness en kan ik gebruik maken van een energetische interventie.

Voor wie?
Ben je werkzaam in een mensgerichte functie of beroep? Stevig in je schoenen staan is in zo’n werkomgeving van groot belang. Supervisie kan je daar verder bij helpen. Mensen die supervisie nemen, leren veel over zichzelf, en bijvoorbeeld hoe ze omgaan met hun collega’s of met spanningen op het werk. Hun beroepsuitoefening wint erdoor aan kwaliteit en autonomie. Begin je pas met jouw baan, maak je een switch of ga je weer starten na een lange tijd van oriënteren? Loop eens een tijdje mee met jezelf. In alle fasen van een loopbaan brengt supervisie je verheldering en verdieping.

Hoe?
In tien tot vijftien bijeenkomsten onderzoek je jouw eigen handelen op de werkvloer, aan de hand van actuele werkervaringen die je hebben geraakt en waarvan je wilt leren. Door de gezamenlijke reflectie en zelfobservatie kom je patronen in je denken en handelen op het spoor.
Kom eens vrijblijvend praten en ontdek of supervisie iets voor jou is.

 

Enige kenmerken van slow learning:

  • bevordert diepgaand en authentiek leren
  • wekt het plezier van het leren zelf op
  • leidt tot transformationeel leren
  • gaat een leven lang mee
  • © Marjolein Bender 2018 - Alle rechten voorbehouden