Marjolein Bender
Diepgang en transformatie in coaching
Wie is ...

Deskundigheid en visie

Sinds 1989 volgde ik opleidingen in energetisch werk en als communicatietrainer in de methode Voice Dialogue. Ik ontwikkelde mijn intu´tie en leerde onder welke voorwaarden ik die kon inzetten. Een kernwaarde voor mij is, om zelf in proces te blijven en meesterschap over mijzelf te houden. Alleen door een actieve en lerende houding kan ik kwaliteit leveren en inspelen op veranderende situaties.

Zodoende maak ik deel uit van diverse intervisiegroepen met supervisoren, mindfulnesstrainers en ZKM-coaches. Wij komen vanuit verschillende beroepsgroepen en plaatsen gevraagd en ongevraagd kritische kanttekeningen bij elkaars werk.

Loopbaan

Ik begon mijn loopbaan als docent in het voortgezet onderwijs (creatieve vakken en gezondheidskunde). Al snel ontdekte ik een grote interesse in de diepere drijfveren die het gedrag aansturen. Ik ging op zoek naar wegen om mezelf verder te scholen en vond die in opleidingen op het gebied van intuïtie en Voice Dialogue. In 1991 begon ik mijn eigen praktijk, waarin ik een groot aantal mensen heb begeleid. Later keerde ik terug in het onderwijs als docent en docentbegeleider.

© Marjolein Bender 2018 - Alle rechten voorbehouden