Marjolein Bender
Diepgang en transformatie in coaching
Aanbod

Coaching

Wat?
Coaching geeft je inzicht in je eigen interactie. Hoe ga je om met anderen? Hoe ga je om met je werk, met jezelf? Een coachgesprek gaat bijna altijd over iets wat je liever anders zou willen zien. Je hebt er waarschijnlijk al veel over nagedacht maar dat brengt je niet verder. In gesprek met de coach leg je een concrete situatie onder de loep, om samen te kijken hoe het nou precies zit.

Er is natuurlijk moed voor nodig om tegen iemand anders uit te spreken waar je zelf niet tevreden over bent. Maar maak je geen zorgen. Het is niet zo dat een coach het beter weet dan jij en een doosje oplossingen heeft staan. Maar er staat wel een kistje met coachgereedschap klaar. Daarmee helpt de coach je om onder de oppervlakte van je eigen vertrouwde gedachtencirkel te duiken. Soms hoor je jezelf opeens nieuwe dingen zeggen.
Dat is het moment om te vertragen. (slow learning)

Klik hier voor meer informatie over mijn actuele aanbod.

Hoe?
Een kennismakingsgesprek kan al wandelend in de buitenlucht plaatsvinden of aan tafel met een kop koffie of thee. Afhankelijk van je vraag praten we wat langer door of gaan soms al meteen aan de slag. Ik kan een mindfulnessoefening begeleiden of een opstelling doen. Laat je verrassen. We kijken samen wat er op dat moment past, en dat is nooit te voorspellen.
Ik ben benieuwd of mijn manier van werken je aanspreekt!

 

© Marjolein Bender 2018 - Alle rechten voorbehouden